kwaliteitsonderdelen bij Phonerepair

Kwaliteitsopties

Merken:Overige MerkenOverige merkeniPhone/iPadiPhone/iPad
Kwaliteitslabel:OrigineelOEMOEMCompatible
Conditie:NieuwNieuw of Semi- nieuwNieuw of semi- nieuwNieuw
Glas:OrigineelOEMOEM of AftermarketAftermarket
LCD:OrigineelOrigineelOrigineelAftermarket
Flex kabel:OrigineelOrigineelOrigineelAftermarket

Kwaliteitsniveaus voor iPhone Schermen

Graag willen wij u meer uitleg geven over de verschillen in kwaliteit schermen die Phone Repair Amsterdam gebruikt voor de iPhone.

✔ OEM

originele schermen. Deze schermen worden refurbished en met o.a. nieuwe glas weer als nieuw gemaakt. Hierdoor wordt het originele Apple scherm behouden waardoor u weinig tot geen verschil ervaart in kleur, helderheid of contrast.

✔ Compatible

After-market Schermen waarbij alle componenten ‘high copy’ ofwel niet origineel zijn. Grote fabrikanten imiteren componenten zoals schermen, flex kabels, touch, glasplaten, frames etc. Elke fabriek focust zich op één stap van het productieproces en daardoor is de kwaliteit hoog. Het verschil met een OEM scherm is wel o.a. te zien in de kleuren, helderheid en contrast.

Per 100 verkochte LCD’s van alle kwaliteiten voor iPhone en iPad, komen er ongeveer maar 1,8 retour. Dat laat zien dat wij heel erg serieus omgaan met kwaliteit voor iPhone en iPad en hoge eisen aan onszelf en onze leveranciers stellen om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk ‘rotte appels’ kunnen onderscheppen.

Wij leggen onze standaard ook hoog als het gaat om de kwaliteit van small parts zoals onderander de front- en back camera
onderdelen! Deze onderdelen komen bij ons namelijk altijd van Originele nieuwe toestellen.

✔ OEM Nieuw
100% nieuwe en originele small parts, gefabriceerd door een gecertificeerde fabriek voor iPhone/iPad.
✔OEM Demontage
100% gebruikte, maar originele small parts, gefabriceerd door een gecertificeerde fabriek voor iPhone/iPad.

Wat zijn de retourpercentages van de merken en verschillende kwaliteiten?

Alle onderdelen in het assortiment van de merken Samsung, Sony, Huawei, LG , Xiaomi, OnePlus en More brands zijn origineel. Het retourpercentage ligt hierbij onder 0,2 procent.

Voor iPhone en iPad schermen heeft Phone Repair Amsterdam onderdelen van hoge kwaliteit in twee niveaus.

Het gaat om OEM (Original Equipment Manufacturer) Refurbished, oftewel opgeknapt tweedehands origineel en Compatible oftewel hoge kwaliteit. Bij de OEM zijn de onderdelen nagenoeg compleet origineel. Het retourpercentage voor OEM is minder dan 1 procent,  en voor Compatible minder dan 3 procent.