Google Pixel 7 reparatie service bij Phone Repair Amsterdam

Google Pixel 7 reparatie service

Als u een Google pixel reparatie nodig heeft in Amsterdam, bent u bij ons aan het juiste adres!

Ze noemen ons niet voor niets de beste Phone repair shop van Amsterdam! Ons team is het beste dat er is, en kunnen snel een diagnose stellen van elk probleem met uw Google Pixel telefoon. Onze oplossingen zijn er om het probleem voor eens en altijd op te lossen.

We bieden zelfs 12 maanden garantie aan al onze klanten om te bewijzen dat we achter onze onderdelen en arbeid staan. U kunt bij ons terecht voor elke Google pixel scherm reparatie, ook voor batterij of camera reparatie.

Waarom Phone Repair Amsterdam? Omdat wij, in tegenstelling tot de meeste andere reparatiebedrijven op dit gebied, daadwerkelijk investeren in onze technologie en in de opleiding van ons personeel. We hebben jarenlange ervaring met het repareren van allerlei soorten mobiele apparaten. Hoewel Google Pixel nieuw op de markt is, hebben we er al veel gerepareerd. Dit betekent dat we zeker de expertise in huis hebben om reparaties uit te voeren zoals schermvervanging, batterij reparaties etc.

Als uw Google Pixel telefoon een scherm reparatie nodig heeft, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Onze deskundige team van professioneel opgeleide technici werkt snel zodat u uw Google Pixel niet lang hoeft te missen! 

Scherm
€189
Batterij
€99
Oplaadpunt
n.v.t.
Back Cover
n.v.t.
Camera Original
€179
Selfie Camera
€119
Camera Lens
€49
Housing Complete
€219
Speaker
€89
Luidspreker
€99
Microfoon
n.v.t.
Vibratie
n.v.t.
Lock/Volume
n.v.t.
Waterschade reinigen
€39

Reparatie zonder afspraak!

U kunt voor een reparatie ook langskomen zonder afspraak!

Online afspraak maken

Onze werkwijze in 3 stappen

Afspraak maken
iPhone 13 Pro Max reparatie
Afspraak inplannen Onze prijzen Bel ons: 020 78 613 28

Waarom Phone Repair Amsterdam?

5/5 - (71 stemmen)