Xiaomi Poco F4 reparatie service bij Phone Repair Amsterdam

Xiaomi Poco F4 reparatie service

Als u een Xiaomi reparatie nodig hebt in Amsterdam, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Ze noemen ons niet voor niets de beste Phone repair shop van Amsterdam! Ons team is het beste dat er is en onze technici zijn in staat om snel een diagnose te stellen van elk soort probleem met uw Xiaomi telefoon. Onze oplossingen zijn ontworpen om het probleem voor eens en altijd op te lossen. We bieden zelfs uitgebreide garanties aan al onze gewaardeerde klanten om te bewijzen dat we achter onze onderdelen en arbeid staan. U kunt bij ons terecht voor elke Xiaomi scherm reparatie en ook voor batterij of camera reparatie etc.

Waarom Phone Repair Amsterdam? Omdat wij, in tegenstelling tot de meeste andere reparatiebedrijven op dit gebied, daadwerkelijk investeren in onze technologie en in de opleiding van ons personeel. We hebben jarenlange ervaring met het repareren van allerlei soorten mobiele apparaten. Hoewel Xiaomi nieuw op de markt is, hebben we er al veel gerepareerd. Dit betekent dat we zeker de expertise in huis hebben om reparaties uit te voeren zoals schermvervanging, batterij reparaties etc.

Als uw Xiaomi een schermreparatie of -vervanging nodig heeft, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. U bent bij ons aan het juiste adres. Ons deskundige team van professioneel opgeleide technici werkt snel zodat je je Xiaomi niet lang hoeft te missen!

Scherm
€159
Batterij
€59
Oplaadpunt
€59
Audio Jack
n.v.t.
Back Cover
n.v.t.
Camera Original
n.v.t.
Camera Lens
n.v.t.
Vinger Print
n.v.t.
Lock/Volume
n.v.t.
Luidspreker
n.v.t.
Microfoon
€59
Selfie Camera
n.v.t.
Speaker
n.v.t.
Vibratie
n.v.t.
Waterschade reinigen
€29

Reparatie zonder afspraak!

U kunt voor een reparatie ook langskomen zonder afspraak!

Online afspraak maken

Onze werkwijze in 3 stappen

Afspraak maken
iPhone 13 Pro Max reparatie
Afspraak inplannen Onze prijzen Bel ons: 020 78 613 28

Waarom Phone Repair Amsterdam?

5/5 - (68 stemmen)